Najem lokala

Najem lokala

Za zabave radi poskrbimo, maksimalno število oseb, ki jih lokal lahko sprejme je cca 70. Najema prostora ne računamo dogovorimo, pa se za minimalno konzumacijo 500 eur za kar pijete in jeste po ponudbi, ki jo dogovorimo (spodaj v nadaljevanju). Ko se akontacija porabi, o čemer vas obvestimo, se lahko položi nov znesek ali pa od takrat dalje plačuje vsak zase, oziroma kakor se pač dogovorimo+ posebno presenečenje za slavljenca v režiji MINT CAFE😊, vas zanima kje je to??? Povprašajte, pa vam povem…… 

V celotnem večeru imate možnost izbire dveh ali treh akcijskih pijač (po navadi jack cola, gin tonic, jager cola ali podobno), katerih cena je fiksna. Pri hrani izkustveno ugotavljamo, da zelo zaležejo domači kanapeji razne vrste, sproti pečemo svoje pizze, poleg tega, pa poskrbimo za menije po želji, self service buffet, cena menija znaša v povprečju od 15-20 eur/osebo. Nudimo tudi odojka ali kar koli v tem stilu, tu se cena dogovarja posebej.

Ker najema prostora ne računamo, se torej hrana in pijača koristi naša, sami pa poskrbite za drobne prigrizke, kot je čips in podobno. Načeloma lahko naredimo izjemo pri torti, ki jo lahko uredite sami, čeprav tudi mi nudimo izvrstne torte in sladice po naročilu. V primeru, da vam nobena od teh variant ne ustreza, predlagajte vi, kako ste si zamislili.

Pa še to: znamo pripraviti slastne vege jedi in sladice, kisel kruh, kaj brez glutenskega itd…., če koga to zanima, naredimo to z veseljem.

Časovni okvir, glasba in prostor:

  • Uradno je lokal odprt do 03.00, tam vsaj do 04.00 se že zaključi….. Lahko imate svojega DJ-ja ali pa prenosnik s playlisto, dokaj ustrezno ozvočenje za ta namen je že v lokalu.
  • Možna živa glasba, sodelujemo tudi z odličnimi glasbeniki, ki radi poskrbijo za vaš žur, za podrobnosti vas po dogovoru povežemo kar z njimi.
  • Lokal je odprt preko noči samo za vas, na voljo je lokal z vrtom, poskrbi se za intimno prijetno osvetlitev, lahko poskrbite za karaoke….

Vse pravice pridržane Rutena d.o.o. © 2020
RUTENA d.o.o. / Limbarska gora 42, 1251 Moravče / DDV: SI76882624 / matjaz@mintcafe.si / 041 673 595

Spletna stran brez sejnih piškotov (Session Cookies) ne more delovati pravilno. Več o tem si lahko preberete na naslednji povezavi www.allaboutcookies.org

Postavitev in vzdrževanje
PROLOG d.o.o., Logatec | 1990 - 2020
Urejanje: CMSx