Mint cafe

10 nasvetov za top zabavo v Ljubljani

Zakaj bi morali s praznovanji, obletnicami in slavji čakati na tople dni, če lahko odlično zasebno zabavo pripravimo v hladnih dneh kar v najetem gostinskem lokalu v Ljubljani?

 

Za vas smo pripravili 10 nasvetov, kako organizirati zasebno zabavo v lokalu in požeti navdušenje svojih povabljenih. Nepozabna zabava je lahko praznovanje rojstne dne, prednovoletna zabava s sodelavci, obletnica poroke, mature ali kakšnega drugega pomembnega dogodka…

 

Izberite pravi lokal

V Ljubljani obstaja cela vrsta lokalov, vendar izbirajte med tistimi, ki vam lahko pri zasebni zabavi ponudijo več. Mint cafe v BTC-ju ima pred ogromno prednosti -  prijeten ambient in prostor za do 70 ljudi, nasmejano osebje, možnost neomejenih parkirnih mest in ogromno izkušenj z oddajanjem lokala za organizacijo zasebnih zabav.

Poskrbite za pravo hrano

Najpreprosteje se je pri organizaciji prednovoletne zabave ali praznovanja, za hrano in pijačo dogovoriti kar v lokalu, kjer se bo praznovalo. Pri ponudbi hrane imejte v mislih ljudi, za katere bo hrana pripravljena – kanapeji, slastne pizze, narezane kot »finger food«, da jih gostje zabave grizljajo ob pijači, nekaterim družbam bolj ustreza pečen odojek in druge vrste pečeno meso, če med povabljenci prevladujejo vegetarijanci ali vegani, se ponudba gostinskega lokala v Ljubljani prilagodi tudi njihovemu okusu in željam. V Mint cafeju pripravljajo slastne vege jedi in sladice, kisel kruh ali brezglutenske jedi. Vsaka prava zabava ima tudi torto – za kar lahko poskrbi kakšna izkušena slaščičarka v povabljeni družbi, odlične torte in druge slaščice pa pripravljajo tudi v Mint cafeju.

Naj le ne zmanjka pijače

Duša zasebnih zabav je pijača, zato poskrbite, da je na zabavi ne zmanjka. Gostje prednovoletnih zabav in praznovanj še vedno najraje posegajo po različnih vrstah piva in vina ter žganih pijačah. Običajno je v ceno najema lokala v Ljubljani vključena tudi pijača dobrodošlice za vsakega gosta zabave, gostje imajo najraje jack colo, gin tonic, jager colo ali kakšen okusen koktejl.

Najem lokala je lahko brezplačen

Nekateri gostinski lokali v Ljubljani ponujajo brezplačen najem lokala za zasebne zabave, če se organizator odloči, da za določeno vsoto denarja, v lokalu naroči tudi hrano in pijačo za zabavo. V ceno je tako vključena tudi pijača dobrodošlice, gostje imajo v celotnem večeru možnost izbire dveh ali treh akcijskih pijač, cena menija pa znaša v povprečju od 15-20 evrov za povabljenca.

Živa glasba ali DJ

Ko izbiramo primeren lokal za zabavo, bodimo pozorni, kako je poskrbljeno za glasbo. Živa glasba je odlična popestritev zasebnih zabav, vendar glasbeniki potrebujejo primeren prostor v lokalu in dobro ozvočenje. Pomembno je tudi razmisliti, kateri glasbeni slog bo všeč večini povabljencev zabave v gostinskem lokalu – rock, pop, hiti iz preteklosti, jazz ali morda kaj drugačnega. Še vedno imajo nekatere družbe na zabavah rade organizirane karaoke.

Ne pozabite na kadilce

Zakonodaja že kar dolgo časa prepoveduje kajenje v gostinskih lokalih, zato za praznovanje, obletnice in druge zabave, izberite lokal, ki ima primerno teraso, ogrevano z grelci, da kadilcev v zimskem času zunaj ne bo zeblo. Terasa naj bo opremljena z udobnimi mizami, stoli in odejami.

Zabave ne zaključite predčasno

Ko se praznovanje v gostinskem lokalu dobro razvije, si nihče ne želi še domov. Za zabavo zato najemite lokal, ki ima ustrezno dovoljenje za obratovanje v nočnih urah. V Ljubljani je tak lokal Mint cafe, ki ima dovoljenje za obratovanje do 3. ure zjutraj. Ker se nahaja v BTC-ju, gostje s posamičnimi, včasih glasnimi odhodi v soseski ne bodo povzročali nobenih težav. Lokal je odprt prek noči samo za povabljeno družbo, gostom je na voljo tudi velika terasa, poskrbljeno je tudi za intimno prijetno osvetlitev.

Vključite presenečenje

Slavljenec, par, bivši sodelavci, šef – vsi bodo na zabavi v lokalu navdušeni nad premišljenim presenečenjem zanje. Če imate določeno idejo, vam v lokalu lahko pomagajo presenečenje izpeljati, lahko pa ta del popolnoma prepustite njim.

Rezervirajte lokal pravočasno

V jesenskem času se najemi lokalov za zabave kar vrstijo, zato je pomembno, da že danes rezervirate prostor za prednovoletno zabavo ali rojstnodnevno praznovanje.

Mint Cafe v Ljubljani, BTC, ima vse, kar za dobro zabavo potrebujete. Najem lokala je v primeru naročila hrane in pijače v lokalu – brezplačen. Organizator zabave dobi celo bon za polet s helikopterjem.

Pokličite zdaj: 041 673 595 ali pa nam napišite vaše želje na: matjaz@mintcafe.si

Vse pravice pridržane Rutena d.o.o. © 2020
RUTENA d.o.o. / Limbarska gora 42, 1251 Moravče / DDV: SI76882624 / matjaz@mintcafe.si / 041 673 595

Spletna stran brez sejnih piškotov (Session Cookies) ne more delovati pravilno. Več o tem si lahko preberete na naslednji povezavi www.allaboutcookies.org

Postavitev in vzdrževanje
PROLOG d.o.o., Logatec | 1990 - 2020
Urejanje: CMSx