Mint cafe – potrebujete dobro kavo, medtem ko čakate na nakupovalke v trgovinah ljubljanskega BTC?

Mint cafe – potrebujete dobro kavo, medtem ko čakate na nakupovalke v trgovinah ljubljanskega BTC?

Ko nas obveznosti in druženje privabijo v ljubljanski BTC, se običajno odpravimo  v katero od 500-ih trgovin enega največjih evropskih nakupovalnih središč v Evropi. Če je nakupovanje za vas utrudljivo in naporno, počakajte svoje nakupovalce v enem od najboljših BTC lokalov – v Mint cafe-ju v Ljubljani.

Medtem ko čakate, si privoščite najboljšo kavo z mlekom, okusen toast ali morda kozarec hladnega piva. Za vas imamo pripravljeno tudi lahko branje -  časopise in revije, ki jih v miru prelistate in podrobneje preberete teme, ki vas zanimajo. Lokal je opremljen s tv sprejemnikom, ki gostom omogoča spremljanje različnih programov.

Mint Cafe je prijeten prostor za kratek postanek, druženje in okrepčilo, ponuja pa tudi možnost najema lokala za zaključene družbe in praznovanja. Čakanje na nakupovalce bo v simpatičnem ambientu hitro minilo, pri nas pa boste zagotovo našli svoj mir in se lahko posvetili sproščenemu klepetu s prijatelji ali si privoščili skodelico kave.

V našo družbo vabljeni tudi zaposleni različnih lokalov in trgovin BTC Ljubljana, saj ogrevana terasa lokala, v samem središču BTC-ja, v neposredni bližini City Parka, omogoča diskreten umik v času malic in kosil.

Mint cafe je odprt vsak dan od 6:30 do 22:00, ter ob sobotah od 7:00 do 17:00. Ob nedeljah in praznikih lokal ne obratuje. Ker imamo obratovalno dovoljenje do 3. ure zjutraj, druščine, ki naš lokal najamejo za privatne zabave in praznovanja, uživajo v druženju vse do zgodnjih jutranjih ur. Dodatna prednost je tudi neomejeno število parkirnih mest v bližini Mint cafe-ja.

Naša lokacija: https://www.btc-city.com/sl/ljubljana/vsi-ponudniki/partner/city-ljubljana/mint-cafe#zemljevid

Vse pravice pridržane Rutena d.o.o. © 2020
RUTENA d.o.o. / Limbarska gora 42, 1251 Moravče / DDV: SI76882624 / matjaz@mintcafe.si / 041 673 595

Spletna stran brez sejnih piškotov (Session Cookies) ne more delovati pravilno. Več o tem si lahko preberete na naslednji povezavi www.allaboutcookies.org

Postavitev in vzdrževanje
PROLOG d.o.o., Logatec | 1990 - 2020
Urejanje: CMSx