Nekaj okvirnih cen - akcijske cene se dogovorijo na sestanku

Najboljša kava v Ljubljani

Vabljeni v Mint cafe, v ljubljanski BTC, kjer vam kavo pripravimo na točno takšen način, kot jo imate najraje. Poiščite nas na Šmartinski cesta 152 v Hali 10, kjer vam bomo kavo postregli v prijetnem ambientu (Instagram friendly) ali na diskretno umaknjeni terasi lokala.

Več


10 nasvetov za top zabavo v Ljubljani

Zakaj bi morali s praznovanji, obletnicami in slavji čakati na tople dni, če lahko odlično zasebno zabavo pripravimo v hladnih dneh kar v najetem gostinskem lokalu v Ljubljani? Mint Cafe v Ljubljani, BTC, ima vse, kar za dobro zabavo potrebujete. Najem lokala je v primeru naročila hrane in pijače v lokalu – brezplačen. Organizator zabave dobi celo bon za polet s helikopterjem.

Več


Nekaj okvirnih cen - akcijske cene se dogovorijo na sestanku

Ponudba je informativna in neobvezujoča, če pa imate še kako idejo, kar na dan z njo. Želimo vam kar najboljšo in nepozabno zabavo!

Več


Najem lokala

Za zabave radi poskrbimo, maksimalno število oseb, ki jih lokal lahko sprejme je cca 70. Najema prostora ne računamo dogovorimo, pa se za minimalno konzumacijo 500 eur za kar pijete in jeste po ponudbi, ki jo dogovorimo (spodaj v nadaljevanju). Ko se akontacija porabi, o čemer vas obvestimo, se lahko položi nov znesek ali pa od takrat dalje plačuje vsak zase, oziroma kakor se pač dogovorimo+ posebno presenečenje za slavljenca v režiji MINT CAFE

Več


Vse pravice pridržane Rutena d.o.o. © 2019
RUTENA d.o.o. / Limbarska gora 42, 1251 Moravče / DDV: SI76882624 / matjaz@mintcafe.si / 041 673 595

Spletna stran brez sejnih piškotov (Session Cookies) ne more delovati pravilno. Več o tem si lahko preberete na naslednji povezavi www.allaboutcookies.org

Postavitev in vzdrževanje
PROLOG d.o.o., Logatec | 1990 - 2019
Urejanje: CMSx