Najem lokala

VALENTINOVA NAGRADNA IGRA V MINT CAFE-ju! 💘 + LIVE MUSIC

NAGRADA: 2x cocktail Ljubezenski napoj po izbiri (Aperol love, Campari ljubezenski napoj ali Kupidov gin&tonic) zate in za tvojega valentinčka

Več


Najem lokala za prednovoletno zabavo v Ljubljani

Zadnji tedni novembra so že kar skrajni čas, da rezerviramo termin lokala za prednovoletno zabavo. V tem času se najugodnejši termini hitro zapolnijo, zato velja pregovor – kdor prvi pride, prvi melje.

Več


Mint cafe – potrebujete dobro kavo, medtem ko čakate na nakupovalke v trgovinah ljubljanskega BTC?

Ko nas obveznosti in druženje privabijo v ljubljanski BTC, se običajno odpravimo v katero od 500-ih trgovin enega največjih evropskih nakupovalnih središč v Evropi. Če je nakupovanje za vas utrudljivo in naporno, počakajte svoje nakupovalce v enem od najboljših BTC lokalov – v Mint cafe-ju v Ljubljani.

Več


Najem prostora za privatno zabavo v Ljubljani

Mint cafe v BTC-ju nudi idealen prostor za privatno zabavo, če praznujete rojstni dan ali obletnico, primeren pa je tudi za prenovoletna srečanja in poslovne zabave. Sprejme do 70 zabave željnih ljudi.

Več


Okusni prigrizki za najboljšo zabavo

Če ste se odločili za zabavo najeti lokal in svoje goste povabiti v prijeten ambient zunaj svojega doma, nudi Mint cafe v ljubljanskem BTC-ju brezplačen najem prostora, če pri njih naročite hrano in pijačo za zabavo. Ker imajo z zasebnimi praznovanji veliko izkušenj, vam tudi svetujejo, kaj gostom ponuditi in kako jih pogostiti. Ob tem vam prišepnemo tudi, da ima Mint cafe dovoljenje za obratovanje do 3. ure zjutraj, kar pomeni, da lahko priredite zabavo, s katere se ne bo nikomur mudilo domov.

Več


Najboljša kava v Ljubljani

Vabljeni v Mint cafe, v ljubljanski BTC, kjer vam kavo pripravimo na točno takšen način, kot jo imate najraje. Poiščite nas na Šmartinski cesta 152 v Hali 10, kjer vam bomo kavo postregli v prijetnem ambientu (Instagram friendly) ali na diskretno umaknjeni terasi lokala.

Več


10 nasvetov za top zabavo v Ljubljani

Zakaj bi morali s praznovanji, obletnicami in slavji čakati na tople dni, če lahko odlično zasebno zabavo pripravimo v hladnih dneh kar v najetem gostinskem lokalu v Ljubljani? Mint Cafe v Ljubljani, BTC, ima vse, kar za dobro zabavo potrebujete. Najem lokala je v primeru naročila hrane in pijače v lokalu – brezplačen. Organizator zabave dobi celo bon za polet s helikopterjem.

Več


Akcijske cene dogovorimo na sestanku

Ponudba je informativna in neobvezujoča, če pa imate še kako idejo, kar na dan z njo. Želimo vam kar najboljšo in nepozabno zabavo!

Več


Najem lokala

Za zabave radi poskrbimo, maksimalno število oseb, ki jih lokal lahko sprejme je cca 70. Najema prostora ne računamo dogovorimo, pa se za minimalno konzumacijo 500 eur za kar pijete in jeste po ponudbi, ki jo dogovorimo (spodaj v nadaljevanju). Ko se akontacija porabi, o čemer vas obvestimo, se lahko položi nov znesek ali pa od takrat dalje plačuje vsak zase, oziroma kakor se pač dogovorimo+ posebno presenečenje za slavljenca v režiji MINT CAFE

Več


Vse pravice pridržane Rutena d.o.o. © 2020
RUTENA d.o.o. / Limbarska gora 42, 1251 Moravče / DDV: SI76882624 / matjaz@mintcafe.si / 041 673 595

Spletna stran brez sejnih piškotov (Session Cookies) ne more delovati pravilno. Več o tem si lahko preberete na naslednji povezavi www.allaboutcookies.org

Postavitev in vzdrževanje
PROLOG d.o.o., Logatec | 1990 - 2020
Urejanje: CMSx