Najem prostora za privatno zabavo v Ljubljani

Mint cafe v BTC-ju nudi idealen prostor za privatno zabavo, če praznujete rojstni dan ali obletnico, primeren pa je tudi za prenovoletna srečanja in poslovne zabave. Sprejme do 70 zabave željnih ljudi.

Najem lokala Mint cafe v Ljubljani je brezplačen, če pri nas naročite hrano in pijačo za goste vaše privatne zabave. Pri tem vam z veseljem svetujemo, saj je naša ponudba hrane za zabave res raznolika in za vse okuse. Odlične pizze, kanapejčki, pečeno meso, vegetarijanske jedi in slastne slaščice bodo goste vaše privatne zabave popolnoma očarali.

Če za zabavo najamete naš lokal, vaši gostje ne bodo imeli nobenih težav ali stroškov s parkiranjem svojih jeklenih konjičkov. V bližini Mint cafeja je neomejeno število brezplačnih parkirnih mest. Naš lokal ima dovoljenje za obratovanje do 3. ure zjutraj, zaradi česar bo vaša zasebna zabava nepozabno doživetje.

Za pijačo ob najemu lokala za praznovanje in zabave veljajo akcijske cene. Naj dobre glasbe na praznovanju ne manjka. Ena od možnosti je živa glasba, prostora je v lokalu dovolj, lahko pa vam pomagamo organizirati tudi D.J.-ja. Del lokala se spremeni v plesišče, da se bodo vaši gostje praznovanja dodobra naplesali.

K najemu lokala za zabavo sodi tudi velika ogrevana terasa, ki je gostom prav tako na voljo.

Pokličite nas in rezervirajte termin za najboljšo zabavo v mestu.

Pohitite z rezervacijo prostora, čaka vas ugodnejša ponudba.

Matjaž 041 673 595, ali Veronika 070 713 334