Mint cafe – potrebujete dobro kavo, medtem ko čakate na nakupovalke v trgovinah ljubljanskega BTC?

Ko nas obveznosti in druženje privabijo v ljubljanski BTC, se običajno odpravimo  v katero od 500-ih trgovin enega največjih evropskih nakupovalnih središč v Evropi. Če je nakupovanje za vas utrudljivo in naporno, počakajte svoje nakupovalce v enem od najboljših BTC lokalov – v Mint cafe-ju v Ljubljani.

Medtem ko čakate, si privoščite najboljšo kavo z mlekom, okusen toast ali morda kozarec hladnega piva. Za vas imamo pripravljeno tudi lahko branje -  časopise in revije, ki jih v miru prelistate in podrobneje preberete teme, ki vas zanimajo. Lokal je opremljen s tv sprejemnikom, ki gostom omogoča spremljanje različnih programov.

Mint Cafe je prijeten prostor za kratek postanek, druženje in okrepčilo, ponuja pa tudi možnost najema lokala za zaključene družbe in praznovanja. Čakanje na nakupovalce bo v simpatičnem ambientu hitro minilo, pri nas pa boste zagotovo našli svoj mir in se lahko posvetili sproščenemu klepetu s prijatelji ali si privoščili skodelico kave.

V našo družbo vabljeni tudi zaposleni različnih lokalov in trgovin BTC Ljubljana, saj ogrevana terasa lokala, v samem središču BTC-ja, v neposredni bližini City Parka, omogoča diskreten umik v času malic in kosil.

Mint cafe je odprt vsak dan od 6:30 do 22:00, ter ob sobotah od 7:00 do 17:00. Ob nedeljah in praznikih lokal ne obratuje. Ker imamo obratovalno dovoljenje do 3. ure zjutraj, druščine, ki naš lokal najamejo za privatne zabave in praznovanja, uživajo v druženju vse do zgodnjih jutranjih ur. Dodatna prednost je tudi neomejeno število parkirnih mest v bližini Mint cafe-ja.

Pohitite z rezervacijo prostora, čaka vas ugodnejša ponudba.

Matjaž 041 673 595, ali Veronika 070 713 334