Najem lokala za prednovoletno zabavo v Ljubljani

Zadnji tedni novembra so že kar skrajni čas, da rezerviramo  termin lokala za prednovoletno zabavo. V tem času se najugodnejši termini hitro zapolnijo, zato velja pregovor – kdor prvi pride, prvi melje.

Ob rezervaciji lokala za prednovoletno zabavo, pa nikar ne pozabimo treh pomembnih točk:

·        Vabila za prednovoletno zabavo pošljemo vsaj 2-3 tedne pred datumom zabave. Sodelavci, prijatelji in drugi gosti zabave, morajo v času prazničnih dni v svojih natrpanih urnikih najti čas in se na našo zabavo pripraviti. Dajmo jim ta čas.

·        Razmislimo in določimo temo prednovoletne zabave v lokalu. Lahko so to 90.-ta, ko se povabljeni oblečejo v oblačila iz 90-ih let, glasba na zabavi je izključno iz tega obdobja, morda lahko na TV zaslonu predvajamo glasbene videe ali filme iz tega obdobja. Povezujoča tema prednovoletnega žura je lahko tudi zima, lokal okrasimo s kosmi vate, zimskimi kapami in šali, v zraku pa pričaramo vonj kuhanega vina.

·        Hrano in pijačo na novoletni zabavi prilagodimo okusu gostom. Če so naši prijatelji v večini vegetarijanci in vegani, jim ne ponujajmo čevapčičev. In obratno – če naša družba obožuje pečeno meso vseh vrst, jim na zabavi na ponujajmo le prilog.

Novoletno zabavo v lokalu v Ljubljani lahko popestrimo z živo glasbo, prepričajmo se le, da je prostor, kjer zabavo gostimo, primeren za to.

Mint cafe v ljubljanskem BTC-ju ponuja brezplačen najem lokala za prednovoletno zabavo, če se pri njih dogovorite za ponudbo pijače in hrane. So izjemno prilagodljivi in inovativni. Nudijo pestro izbiro različnih pic, pečenega mesa, sladic, slanih prigrizkov, kanapejčkov, pa tudi priprava vegetarijanskih in veganskih jedi jim ni tuja. Ker imajo z zabavami v lokalu veliko izkušenj, znajo tudi dobro svetovati tako glede hrane, pijače, glasbe in drugih podrobnosti.

Mint cafe ima dovoljenje za obratovanje do zgodnjih jutranjih ur, za svoje goste pa ima tudi veliko ogrevano teraso. Število brezplačnih parkirnih mest v neposredni bližini lokala je neomejeno.

Kaj še čakate?

Rezervirajte svoj termin za prednovoletno zabavo v Mint cafe v Ljubljani!

Pokličite ali nam pišite:
Matjaž
matjaz@mintcafe.si
041 673 595

 

Veronika:
070 713 334

Pohitite z rezervacijo prostora, čaka vas ugodnejša ponudba.

Matjaž 041 673 595, ali Veronika 070 713 334