Brezplačni najem lokala

Za zabave radi poskrbimo, maksimalno število oseb, ki jih lokal lahko sprejme je cca 70. Najema prostora ne računamo dogovorimo, pa se za minimalno konzumacijo 500 eur za kar pijete in jeste po ponudbi, ki jo dogovorimo (spodaj v nadaljevanju). Ko se akontacija porabi, o čemer vas obvestimo, se lahko položi nov znesek ali pa od takrat dalje plačuje vsak zase, oziroma kakor se pač dogovorimo+ posebno presenečenje za slavljenca v režiji MINT CAFE😊, vas zanima kje je to??? Povprašajte, pa vam povem…… 

V celotnem večeru imate možnost izbire dveh ali treh akcijskih pijač (po navadi jack cola, gin tonic, jager cola ali podobno), katerih cena je fiksna. Pri hrani izkustveno ugotavljamo, da zelo zaležejo domači kanapeji razne vrste, sproti pečemo svoje pizze, poleg tega, pa poskrbimo za menije po želji, self service buffet, cena menija znaša v povprečju od 15-20 eur/osebo. Nudimo tudi odojka ali kar koli v tem stilu, tu se cena dogovarja posebej.

Ker najema prostora ne računamo, se torej hrana in pijača koristi naša, sami pa poskrbite za drobne prigrizke, kot je čips in podobno. Načeloma lahko naredimo izjemo pri torti, ki jo lahko uredite sami, čeprav tudi mi nudimo izvrstne torte in sladice po naročilu. V primeru, da vam nobena od teh variant ne ustreza, predlagajte vi, kako ste si zamislili.

Pa še to: znamo pripraviti slastne vege jedi in sladice, kisel kruh, kaj brez glutenskega itd…., če koga to zanima, naredimo to z veseljem.

Uradno je lokal odprt do 03.00

 • Uradno je lokal odprt do 03.00, tam vsaj do 04.00 se že zaključi…..
   
 • Lahko imate svojega DJ-ja ali pa prenosnik s playlisto, dokaj ustrezno ozvočenje za ta namen je že v lokalu.
   
 • Možna živa glasba, sodelujemo tudi z odličnimi glasbeniki, ki radi poskrbijo za vaš žur, za podrobnosti vas po dogovoru povežemo kar z njimi.
   
 • Lokal je odprt preko noči samo za vas, na voljo je lokal z vrtom, poskrbi se za intimno prijetno osvetlitev, lahko poskrbite za karaoke….

10 nasvetov za top zabavo v Ljubljani

Zakaj bi morali s praznovanji, obletnicami in slavji čakati na tople dni, če lahko odlično zasebno zabavo pripravimo v hladnih dneh kar v najetem gostinskem lokalu v Ljubljani?

 

Za vas smo pripravili 10 nasvetov, kako organizirati zasebno zabavo v lokalu in požeti navdušenje svojih povabljenih. Nepozabna zabava je lahko praznovanje rojstne dne, prednovoletna zabava s sodelavci, obletnica poroke, mature ali kakšnega drugega pomembnega dogodka…

 

Izberite pravi lokal

V Ljubljani obstaja cela vrsta lokalov, vendar izbirajte med tistimi, ki vam lahko pri zasebni zabavi ponudijo več. Mint cafe v BTC-ju ima pred ogromno prednosti -  prijeten ambient in prostor za do 70 ljudi, nasmejano osebje, možnost neomejenih parkirnih mest in ogromno izkušenj z oddajanjem lokala za organizacijo zasebnih zabav.

Poskrbite za pravo hrano

Najpreprosteje se je pri organizaciji prednovoletne zabave ali praznovanja, za hrano in pijačo dogovoriti kar v lokalu, kjer se bo praznovalo. Pri ponudbi hrane imejte v mislih ljudi, za katere bo hrana pripravljena – kanapeji, slastne pizze, narezane kot »finger food«, da jih gostje zabave grizljajo ob pijači, nekaterim družbam bolj ustreza pečen odojek in druge vrste pečeno meso, če med povabljenci prevladujejo vegetarijanci ali vegani, se ponudba gostinskega lokala v Ljubljani prilagodi tudi njihovemu okusu in željam. V Mint cafeju pripravljajo slastne vege jedi in sladice, kisel kruh ali brezglutenske jedi. Vsaka prava zabava ima tudi torto – za kar lahko poskrbi kakšna izkušena slaščičarka v povabljeni družbi, odlične torte in druge slaščice pa pripravljajo tudi v Mint cafeju.

Naj le ne zmanjka pijače

Duša zasebnih zabav je pijača, zato poskrbite, da je na zabavi ne zmanjka. Gostje prednovoletnih zabav in praznovanj še vedno najraje posegajo po različnih vrstah piva in vina ter žganih pijačah. Običajno je v ceno najema lokala v Ljubljani vključena tudi pijača dobrodošlice za vsakega gosta zabave, gostje imajo najraje jack colo, gin tonic, jager colo ali kakšen okusen koktejl.

Najem lokala je lahko brezplačen

Nekateri gostinski lokali v Ljubljani ponujajo brezplačen najem lokala za zasebne zabave, če se organizator odloči, da za določeno vsoto denarja, v lokalu naroči tudi hrano in pijačo za zabavo. V ceno je tako vključena tudi pijača dobrodošlice, gostje imajo v celotnem večeru možnost izbire dveh ali treh akcijskih pijač, cena menija pa znaša v povprečju od 15-20 evrov za povabljenca.

Živa glasba ali DJ

Ko izbiramo primeren lokal za zabavo, bodimo pozorni, kako je poskrbljeno za glasbo. Živa glasba je odlična popestritev zasebnih zabav, vendar glasbeniki potrebujejo primeren prostor v lokalu in dobro ozvočenje. Pomembno je tudi razmisliti, kateri glasbeni slog bo všeč večini povabljencev zabave v gostinskem lokalu – rock, pop, hiti iz preteklosti, jazz ali morda kaj drugačnega. Še vedno imajo nekatere družbe na zabavah rade organizirane karaoke.

Ne pozabite na kadilce

Zakonodaja že kar dolgo časa prepoveduje kajenje v gostinskih lokalih, zato za praznovanje, obletnice in druge zabave, izberite lokal, ki ima primerno teraso, ogrevano z grelci, da kadilcev v zimskem času zunaj ne bo zeblo. Terasa naj bo opremljena z udobnimi mizami, stoli in odejami.

Zabave ne zaključite predčasno

Ko se praznovanje v gostinskem lokalu dobro razvije, si nihče ne želi še domov. Za zabavo zato najemite lokal, ki ima ustrezno dovoljenje za obratovanje v nočnih urah. V Ljubljani je tak lokal Mint cafe, ki ima dovoljenje za obratovanje do 3. ure zjutraj. Ker se nahaja v BTC-ju, gostje s posamičnimi, včasih glasnimi odhodi v soseski ne bodo povzročali nobenih težav. Lokal je odprt prek noči samo za povabljeno družbo, gostom je na voljo tudi velika terasa, poskrbljeno je tudi za intimno prijetno osvetlitev.

Vključite presenečenje

Slavljenec, par, bivši sodelavci, šef – vsi bodo na zabavi v lokalu navdušeni nad premišljenim presenečenjem zanje. Če imate določeno idejo, vam v lokalu lahko pomagajo presenečenje izpeljati, lahko pa ta del popolnoma prepustite njim.

Rezervirajte lokal pravočasno

V jesenskem času se najemi lokalov za zabave kar vrstijo, zato je pomembno, da že danes rezervirate prostor za prednovoletno zabavo ali rojstnodnevno praznovanje.

Mint Cafe v Ljubljani, BTC, ima vse, kar za dobro zabavo potrebujete. Najem lokala je v primeru naročila hrane in pijače v lokalu – brezplačen. Organizator zabave dobi celo bon za polet s helikopterjem.

Pokličite zdaj: 041 673 595 ali pa nam napišite vaše želje na: matjaz@mintcafe.si

Mint cafe – najboljši žur plac v Ljubljani

BREZPLAČNO

Nudimo vam:

 • 100% diskretnost
 • Neomejeno število brezplačnih parkirišč
 • Catering
 • Pijača
 • Prostor sprejme do 70 ljudi
 • Žur do 5ih zjutraj
 • Možnost žive glasbe

Odprto

Pon - Čet: 6:30 - 22:00
Petek: 6:30 - 03:00
Sobota: 7:00 - 03:00

Imamo dovoljenje za obratovanje do 3. ure zjutraj.

Ljubljanski BTC

Mintcafe
Šmartinska cesta 152, Hala 10, 1000 Ljubljana

Neomejeno število brezplačnih parkirnih mest.

Lokal je primeren za:

 • Praznovanje rojstnih dni
 • Obletnice vseh vrst
 • Poslovna srečanja
 • Zaključene družbe, ki imajo rade diskretnost/zabave presenečenja
 • Fantovščine in dekliščine

Pohitite z rezervacijo prostora, čaka vas ugodnejša ponudba.

Matjaž 041 673 595, ali Veronika 070 713 334